Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Rice with artichokes and anchovies - Leftovers Recipe

Rice with artichokes and anchovies - Leftovers Recipe

Montsià Rice with Mireia Carbó brings you this delicious rice with artichokes and anchovies, an easy to prepare and seasonal recipe.   Clean the fish, headless and boneless. Inside a low sau...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    55 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Soup rice with prawns

Soup rice with prawns

If this Christmas you want to cook a good soupy rice with prawns, we show you how to prepare this delicious recipe with our chef Mireia Carbó.   Grate the tomatoes. Wash, peel and clean the re...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    50 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • Hola, Marc 
    Si vols bullir arròs per a fer una amanida o similar, per cada 100 g d'arròs hauràs de posar uns 750 ml d'aigua i després ho escorres com si fessis pasta.
  • Hola Jose
    Por  400g de arroz unsando una paellera de 40 necesitarás unos 1200 ml de líquido :-)
  • Hola Paco
    100 g de arroz por persona es una buena ración para un arroz seco tipo paella.
    Gracias por escribirnos
    Cualquier duda nos dices :-)

  • Hola Cirino
    Para 1,5 Kg de arroz necesitaras 4,5L de líquido. Esto es la teoría, ya sabes que hay otros factores a tener en cuenta como la intensidad del fuego, la medida de la sarten etc...
  • Hola Neus
    Et deixem un video que t'ajudarà a cure l'arròs integral.
    Qualsevol dubte ens dius ;-)
    https://youtu.be/zUpxrSnLKpY

  • Hola Ernest
    Et deixo un vídeo que t'ajudarà :-)
    Qualsevol dubte ens dius.
    https://youtu.be/zUpxrSnLKpY
    ​Gràcies 

  • Hola Elena
    Un arroz Montsià EXTRA o un bomba. Te quedaran perfectos :-)
  • ​Per un arròs sec posarem 100 g d'arròs per persona i 900 ml de brou. 
    Intervenen molts factors, la mida de la paella, intensitat del foc .... però com a guia et servirà.
    Qualsevol dubte ens dius
  • Sí Ramón, en tenim :-)
    L'arròs Montsià Extra és ideal per a paelles, amanides, acompanyament de carns i peixos i també en la preparació d'excel·lents postres a base d'arròs.
    Per a la seva elaboració, utilitzem sempre la mateixa varietat seleccionada, Montsianell, conreada al Delta de l'Ebre, i que es caracteritza pel seu bonic color blanc perlat i per una capacitat excepcional d'absorció de sabors.
     
    La categoria Extra és, a més, la qualitat superior de tots els arrossos, perquè  certifica l'homogeneïtat dels seus grans per garantir el millor resultat en les teves receptes, ja que tots necessiten el mateix temps de cocció.
     
    Si busques un arròs versàtil, de gust exquisit, qualitat superior, i que a més ofereixi un bon rendiment en qualsevol recepta, l'Arròs Montsià Extra és un bàsic imprescindible al teu rebost.
  • Hola, Fina;
    No, no cal rentar-lo.
    ​Si el sofregeixes un parell de minuts amb el sofregit et quedarà solt i ben gustós :-)

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies