Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs bomba a la cassola

Arròs bomba a la cassola

L'origen de l'arròs bomba a la cassola està estretament lligat a la història del cultiu de l'arròs a la península ibèrica i a la pròpia evolució de la paella com a plat. Un menjar fàcil de...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós Marmitako

Arròs melós Marmitako

Si sou un amant d'aquest plat tan típic del País Basc, us encantarà aquesta versió deliciosa. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar els nostres convidats amb aquesta...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    0 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola, Dolors
    Quan es refereix a caldo també vol dir aigua. O una cosa o l'altre. No cal afegir aigua si ja afegeix brou. I no cal afegir brou si vol afegir aigua :-)
    Espero haver resolt el seu dubte.
    Atentament
    ​Xef Montsià
  • En nuestra web tiene un montón de recetas típicas relacionas con nuestro arroz :-)
    https://montsia.es/

    Gracias por escribirnos
    Chef Montsià

  • Si vols fer un arròs sec per a 4 persones,  400 g d'arròs Bomba Montsià necessitaràs 1200 ml de líquid per una paella arrossera de 40 cm de diàmetre. La cocció serà uniforme i durant 17-18 minuts. Com ja saps, s'han de tenir en compte tots els aspectes, mida de la paella, intensitat del foc... 
    Esperem haver-te ajudat. Qualsevol dubte ens dius :-)
    Xef Montsià
  • Hola M Rosa
    He passat la seva consulta al departament pertinent i em demanen el número del lot del paquet, si us plau.
    Atentament
    Xef Montsià
  • Buenos días Carmen
    Te dejo el enlace aun video sobre el arroz integral que tiene un truco muy bueno para acortarle la cocción y que te quede perfecto ;-)
    https://www.youtube.com/watch?v=2TaPnI7DDmA

    La leche para la mascarilla es líquida.
    Gracias por escribirnos
    ​Xef Montsià

  • Hola Antonieta
    100g d'arròs per persona és un abona ració :-)

    gràcies per escriure'ns 
    ​Xef Montsià
  • Hola Ramón
    Per a fer un arròs melós et recomanem l'arròs Bomba O Carneroli de Montsià, la proporció de líquid serà 1d'arròs x 4 de líquid.
    Ves remenant durant la cocció, així aconseguiràs que et quedi ben melós.
    La cocció serà d'uns 16-18 minuts. Ja saps que el temps és orientatiu perquè hi ha molts factors a tenir en compte, la mida de la cassola, el gust personal, la melositat ... 
    Gràcies per escriure'ns 
    ​Xef Montsià
  • Bon dia Clàudia
    Escriu a contacto@montsia.es i t'informaran de tot :-)

    ​Xef Montsià
  • Hola Kenyie
    A continuación te mandamos el enlace a la mascarilla de arroz
    https://montsia.es/como-preparar-tu-mascarilla-de-arroz-japonesa
    Gracias por escribirnos :-)

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies