Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs melós de pop i gambes - Recepta d’aprofitament

Arròs melós de pop i gambes - Recepta d’aprofitament

Avui la nostra xef ens delecta amb un exquisit arròs melós elaborat amb pop i gambes.    Pelar les gambes i posar a hidratar les nyores obertes i cobertes d'aigua fins que s'hidratin. ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    30 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós de conill i sobrassada

Arròs melós de conill i sobrassada

Et ve de gust cuinar un arròs melós amb conill i sobrassada? Si ets un amant del conill, aquesta recepta t'encantarà. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar als nostr...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Aquí tens les proporcions i temps.
    Recorda que són aproximades doncs el foc, la mida del recipient també juguen un paper important.
    Bomba Montsià -1 arròs x 4 líquid- cocció: 15-17 minuts +3 minuts repòs - per arròs sec

    Att;
    ​Xef Montsià
  • Hola Isabel
    Jo soc la Xef Montsià, però he preguntat i em diuen que el concurs és per Escoles
    Li deixo el link:
    https://montsia.es/escuelas
    Atentament
    Xef Montsià
  • Hola Maria Elena
    Soy la Chef de Montsià, las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Emma
    Puedes cocinarlos con en una sartén con tapa :-)
  • Hola Maribel
    Soy la Chef de Montsià, las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Zaira
    Normalment s'utilitza el parmesà, grana padano o pecorino.
    Gràcies per escrure'ns.

    ​Xef Montsià


  • Hola, Francesc
    Aquí tens les proporcions i temps. Recorda que són aproximades doncs el foc, el recipient també juguen un paper important.
    Extra Montsià -1 arròs x 3 líquid -12-15 minuts + 3 minuts repòs - sec

    Bomba Montsià -1 arròs x 4 líquid- 15-17 minuts+3 minuts repòs - sec

    Att;
    ​Xef Montsià


  • Hola Olga
    Muchas gracias por tus palabras.
    A continuación te dejo el link a todas las recetas de MONTSIÀ DELTA POKE BOLS
    https://montsia.es/recetas-delta-pok%C3%A9-bowls-by-arroz-montsi%C3%A0

    Gracias por escribirnos :-)

  • Hola Lizz;
    Mejor preparar la mascarilla y aplicarla a temperatura ambiente. Aunque las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)

  • Hola, Júlia;
    Si poses a remull cobert d'aigua l'arròs integral Montsià durant 15 min abans de cuinar-lo, escurçaràs la seva cocció i et quedarà ideal.
    Et deixo un vídeo que t'ajudarà
    https://www.youtube.com/watch?v=2TaPnI7DDmA
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies