Arroz Montsià Extra

ARRÒS EXTRA DEL DELTA

DOP DELTA DE L’EBRE

Eeextra, eeextra, tenim l'arròs més polifacètic i saborós de la zona!

L'arròs Montsià Extra és ideal per a paelles, amanides, acompanyament de carns i peixos i també en la preparació d'excel·lents postres a base d'arròs.

Receptes amb Arròs Montsià Extra
Arroz Montsià Bomba

ARRÒS BOMBA DEL DELTA

DOP DELTA DE L’EBRE

Boooomba! Per a caldosos i paelles aquest arròs és una Boooomba!

L'Arròs Montsià Bomba és un dels preferits dels grans xefs per a la preparació d'una gran varietat de plats d'alta cuina com arrossos caldosos, paelles, etc.

Veure més

Per elaborar-lo, utilitzem sempre la mateixa varietat selecta d'alta qualitat, amb llavor certificada conreada al Delta de l'Ebre. L'Arròs Montsià Bomba DOP es caracteritza per la seva forma arrodonida i el seu color blanc perlat, juntament amb una gran resistència a la cocció i capacitat d'absorció de líquids, dues condicions ideals per retenir millor els gustos del brou.
 
La categoria Extra de l'Arròs Montsià Bomba certifica, a més a més, l'homogeneïtat dels seus grans per garantir el millor resultat en les teves receptes, ja que tots necessiten el mateix temps de cocció.
 
Si vols gaudir d'un mos tendre i suau al paladar, assaborint plenament tots els ingredients dels teus plats, no ho dubtis, l'Arròs Montsià Bomba és l’elegit

Receptes amb Arròs Montsià Bomba
Arroz Montsià Largo

ARRÒS Llarg DEL DELTA

MONOVARIETAL DEL DELTA

Elaborat amb llavor d'arròs llarg de gran qualitat cultivada al Delta de l'Ebre. 

L'Arròs Montsià Llarg està especialment indicat per preparar amanides o bé per a la guarnició, ja que és ideal per realçar el sabor dels plats principals.

Veure més

Per a la seva elaboració, utilitzem sempre la mateixa varietat selecta, que cultivem al Delta de l'Ebre, i que es caracteritza pel seu gra allargat i blanc, juntament amb un alt contingut en amilasa que li aporta esponjositat i lleugeresa per quedar més solt un cop cuinat.
 
La monovarietalitat de l'Arròs Montsià Llarg certifica, a més, l'homogeneïtat dels seus grans per garantir el millor resultat en les teves receptes, ja que tots necessiten el mateix temps de cocció.
 
Quan necessitis cuinar ràpidament un arròs per a la teva amanida o un bon acompanyament, lleuger i solt, que realci el sabor dels teus plats, l'Arròs Montsià Llarg és el teu millor aliat.

Receptes amb Arròs Montsià ARRÒS Llarg DEL DELTA
Arroz Montsià Integral

ARRÒS INTEGRAL DEL DELTA

Riquíssim! Aquest arròs és la font de fibra, nutrients i sabor que millor enriqueix les cuines dels realfooders.

L'Arròs Montsià Integral és un arròs molt apreciat i utilitzat en amanides, bowls, melosos, risottos, postres i moltes altres receptes equilibrades gràcies a les seves excel·lents propietats saludables.

Veure més

Per elaborar-lo, utilitzem sempre la mateixa varietat, conreada al Delta de l'Ebre, tot i que el procés de producció és diferent d'altres arrossos, ja que mantenim la closca del segó i amb ella tots els seus nutrients, d'aquí que presenti un gra de color més fosc, i un cop cuinat aporti una textura i uns matisos de sabor interessants.
 
A més de fibra, l'Arròs Montsià Integral conté minerals antioxidants i vitamines, que aporten energia, contribueixen a la regulació de la funció intestinal i ajuden a mantenir els nivells de sucre en sang.
 
Així que si busques una bona base per cuinar plats rics, sans i saborosos, amb l'Arròs Montsià Integral, encertaràs de ple

Receptes amb Arròs Montsià Integral
Arroz Montsià Basmati

ARRÒS BASMATI

OHHMMM! L'arròs més preuat i aromàtic de l'Himàlaia porta a la teva cuina el perfecte toc oriental.

L'Arròs Montsià Basmati és ideal per a amanides, com a guarnició i especialment per a l'elaboració de plats de cuina índia i receptes exòtiques.

Veure més

Prové d'una varietat conreada als vessants de l'Himàlaia, i els experts el consideren com un dels arrossos llargs més selectes per la seva exquisida aroma, la textura lleugera i solta i el seu inconfusible delicat sabor.
 
L'Arròs Montsià Basmati és, a més, més baix en fibra i greixos que altres arrossos i per tant, molt fàcil de digerir.
 
Tant si busques el millor acompanyament per a un guisat de curri o qualsevol recepta de cuina asiàtica, com si vols donar-li un toc oriental a les teves amanides i poké bowls, amb l'Arròs Montsià Basmati tens l'èxit garantit.

Receptes amb Arròs Montsià Basmati
Arroz Montsià risotto

ARRÒS CARNAROLI

Qui diu que cal anar a Itàlia per preparar plats "Oh Mamma Mia"?

L'Arròs Montsià Carnaroli és l'arròs per excel·lència per a l'elaboració d'autèntics risottos d'alta cuina, però també és ideal per arrossos caldosos i una infinitat de plats on necessitis treure el màxim rendiment al sabor dels ingredients.

Veure més

Prové d'una varietat de llavor d'arròs autòctona d'Itàlia que nosaltres cultivem al Delta de l'Ebre, i que es caracteritza per la seva textura esponjosa i ferma, que aguanta la cocció mantenint la seva forma i el seu nucli sempre al dente.
 
Si necessites un arròs de gran qualitat que absorbeixi bé els sabors de la teva recepta, no es passi, quedi homogeni, cremós i consistent, l'Arròs Montsià Carnaroli és la teva aposta segura. Capisci?

Receptes amb Arròs Montsià Carnaroli
Arroz Montsià vaporizado

ARRÒS Vaporizat

L'arròs més pràctic i fàcil de cuinar!

L'Arròs Montsià Vaporitzat està especialment indicat per a guarnicions, amanides i plats d'arròs solt.

Veure més

Per elaborar-lo, fem servir una varietat selecta que cultivem al Delta de l'Ebre i que sotmetem a un procés especial d'elevades pressions que fon el gra amb la seva closca per mantenir totes les seves propietats nutritives millorant la seva textura. El resultat és un arròs caracteritzat per la seva forma llarga, la seva consistència ferma i el seu característic color daurat.
 
L'Arròs Montsià Vaporitzat conté més fibra i vitamina B, cou ràpidament i alhora suporta més temps de cocció quedant sempre solt i amb els grans sencers.
 
Si per falta de temps o per sentit pràctic, vols resoldre les teves receptes amb un bon punt de textura i sabor, sense preocupar-te del temps de cocció, Montsià et dona la solució perfecta amb el seu Arròs Montsià Vaporitzat.

Receptes amb Arròs Montsià ARRÒS Vaporizat
Licor Arroz Montsià

Licor COR d'Arròs

La crema dels licors! L’únic fet amb la llavor Montsianell.

El Licor Crema d'arròs del Delta d'Arròs Montsià, suau, aromàtic subtilment dolç, s’elabora amb arròs cultivat pels nostres arrossaires al Parc Natural del Delta de l’Ebre. 

Veure més

La seva exquisidesa i excel·lència es deuen tant a la qualitat dels seus ingredients principals com al mètode tradicional de maceració natural emprat.

Per a la seva preparació, utilitzem sempre la mateixa llavor seleccionada, Montsianell, conreada al Delta de l'Ebre, i que es caracteritza pel seu bonic color blanc perlat i pel seu tast lleuger, saborós i agradable.

El nostre licor crema d'arròs és l'espirituós ideal per a tots els que aprecien l'art de la sobretaula. ​És perfecte com a digestiu després d'un bon dinar o sopar o com a copa en companyia de fruits secs o dolços. I també és un ingredient molt apreciat en receptes de postres!

Es pot servir sol, fred (temperatura ideal 5 °C-8 °C) i també amb glaçons, idealment en una copa o got de boca ampla per gaudir de l'equilibri dels seus aromes.




 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies